Υπηρεσίες

catering

Γαμήλιες δεξιώσεις

Την ημέρα του γάμου σας, η ομάδα των 2 Chefs θα είναι εκει για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν ομαλά και όμορφα. Από το λαχταριστό φαγητό και το προσωπικό, το υπέροχο ντεκόρ και τα κοκτέιλ, θα ξέρετε τι να περιμένετε - άψογη εξυπηρέτηση χωρίς εκπλήξεις.

Περισσότερα
s

catering

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Από μικρά γεύματα γραφείου έως εταιρικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας, η 2 Chefs είναι ένας συνεργάτης στην οποία μπορεί να βασιστεί η εταιρεία σας για να παρέχει με συνέπεια υψηλής ποιότητας φαγητό και υπηρεσίες με λεπτομέρεια.

Περισσότερα

catering

2 Chefs at home

Το να περνάς χρόνο με τους ανθρώπους που γνωρίζεις και αγαπάς είναι η ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα των 2 Chefs είναι τόσο αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να φέρετε την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς σας για να μοιραστείτε μια ειδική εμπειρία.

Περισσότερα

catering

Βάπτιση

Η ομάδα της 2 Chefs Gastronomy Catering γνωρίζοντας βιωματικά την σημασία αυτής της οικογενειακής γιορτής είναι η κατάλληλη, ώστε να εκπροσωπήσει τις ιδέες σας και με ενσυναίσθηση να σας οδηγήσει στην πραγματοποίηση τους.

Περισσότερα

catering

Παιδικό Πάρτυ

Ονομαστική εορτή, γενέθλια, αποφοίτηση, τέλος σχολικής χρονιάς ή αρχή καλοκαιριού; Είναι οι τέλειες ευκαιρίες για πάρτι, τα παιδιά θέλουν απλώς να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν δοκιμάζοντας νόστιμα φαγητά.

Περισσότερα

catering

Outside the church

Μια όμορφη εικόνα μπαίνοντας στον ιερό χώρο της εκκλησίας ή στο δημαρχείο, με ιδιαίτερη διακόσμηση, ποικιλία γλυκών, αλμυρών φαγητών και δροσερών αφεψημάτων προδιαθέτει για την μοναδική και χαρμόσυνη τελετή βάπτισης ή γάμου.

Περισσότερα

catering

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

Δημιουργώντας ειδικό εορταστικό μενού και για την Πρωτοχρονιά ώστε να συνοδέψετε την αλλαγή το χρόνου με γευστικό φαγητό, απεριόριστο ποτό και άψογη εξυπηρέτηση.

Περισσότερα

catering

Catering στον χώρο σας

Η υψηλή γαστρονομία και αισθητική, το πλούσια καταρτισμένο προσωπικό μας και το ανθρώπινο όραμα, προδίδουν κάθε φορά πως δικαίως έχουμε μετατρέψει την αγάπη για την δουλειά μας, σε σχέση ζωής!