Σχετικά με μας

Καλως ηλθατε…

2 Chefs Gastronomy Catering

Η 2Chefs ιδρύθηκε από ανθρώπους με εμπειρία σε Ξενοδοχεία, Catering, Τουρισμό, έχοντας ως στόχο την αψεγάδιαστη διοργάνωση και διεκπεραίωση επιτυχημένων, μοναδικών και αξέχαστων εκδηλώσεων.

Η υψηλή γαστρονομία και αισθητική, το πλούσια καταρτισμένο προσωπικό μας και το ανθρώπινο όραμα, προδίδουν κάθε φορά πως δικαίως έχουμε μετατρέψει την αγάπη για την δουλειά μας, σε σχέση ζωής!

Planning

Unique events

Οι επιθυμίες σας μας παρακινούν να κάνουμε πράξη το όνειρο σας… με συνέπεια και δεξιοτεχνία…δίπλα σας!!!

Η 2Chefs σας συστήνεται…Καλά γευστικά και γαστρονομικά ταξίδια!!!

Executive Chef

Νίκος Φιλιππίδης

Γειά σας, Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά το 1980.Από πολύ μικρός τρύπωνα στην κουζίνα με την γιαγιά και παρακολουθούσα με προσοχή να ανοίγει το φύλλο για να φτιάξει νόστιμες πίτες ,να ζυμώνει φρέσκο ψωμί και να φτιάχνει παραδοσιακά Πολίτικα φαγητά. Μυρωδιές χαραγμένες ακόμα στην μνήμη μου. Όταν τελείωσα το Λύκειο αποφάσισα να φοιτήσω σε ΙΕΚ μαγειρικής. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία ερωτική σχέση με την γαστρονομία. Ένας δρόμος ,όχι πάντα εύκολος, αλλά δημιουργικός. Ξενοδοχείο και Κτήμα Πεντελικόν, Ξενοδοχείο Pilot beach resort 5* στην Κρήτη καθώς και μεγάλες μονάδες catering και εστιατόρια μου έδωσαν σωστές βάσεις και εμπειρία. Το 2005 είχα την τιμή να μαγειρέψω για πρώτη φορά στο Προεδρικό Μέγαρο, έκτοτε είμαι ενεργό μέλος της ομάδας των σεφ του Προεδρικού Μεγάρου στα επίσημα γεύματα ,για τους καλεσμένους αρχηγούς κρατών. Σε σχετικά μικρή ηλικία άρχισα να αναλαμβάνω πιο υπεύθυνες θέσεις, σαν sous chef στα εστιατόρια Διόνυσος και Zonars και αργότερα σαν αρχιμάγειρας σε εστιατόρια ,εταιρείες και catering ,όπως το Balux, το Κτήμα Μουσείο Οίνου, η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑ. Σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο THE FAT DUCK στο Λονδίνο ,3 αστεριών Michelin. Με εμπειρία 20 πλέον χρόνων στην εστίαση και τον τουρισμό αποφάσισα μαζί με τον φίλο Γιάννη ,να δημιουργήσω κάτι που ίσως έλειπε,1 γαστρονομικό catering.Σας καλωσορίζω λοιπόν στην πιο γευστική δημιουργία μου, το 2Chefs Gastronomy Catering!!! Φιλικά, Φιλιππίδης Νίκος

Οι εκδηλώσεις μας

Gallery

Η υψηλή γαστρονομία και αισθητική, το πλούσια καταρτισμένο προσωπικό μας και το ανθρώπινο όραμα, προδίδουν κάθε φορά πως δικαίως έχουμε μετατρέψει την αγάπη για την δουλειά μας, σε σχέση ζωής!