Βάπτιση

catering

Βάπτιση

Έφτασε επιτέλους η μέρα εκείνη που ο καρπός της ζωής σας θα λάβει το όνομα που θα το συνοδεύει σε όλη του την ζωή. Μια γλυκιά ημέρα που η οικογένεια έρχεται κοντά, η χαρά, η συγκίνηση, και η παντοτινή αγάπη γεμίζουν την ατμόσφαιρα με όμορφα συναισθήματα. Κατανοώντας τον ενθουσιασμό και την αισθητική σας, προσαρμόζουμε τον χώρο και τις δραστηριότητες που έχετε επιλέξει για τους μικρούς μας φίλους και για εσάς συνδυαστικά αλλά και χωριστά ώστε να απολαύσετε όλοι την ξεχωριστή αυτή ημέρα, το πιο σημαντικό όμως είναι να δημιουργήσουμε γευστικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων των ηλικιών και των διατροφικών τους προτιμήσεων. Πλούσιες ζαχαροπλαστικές αλχημείες εμπνευσμένες από παραμύθια που αγαπούν τα παιδιά, χρησιμοποιώντας υγιεινά  υλικά (χωρίς ζάχαρη) και ευχάριστες δραστηριότητες για να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους.

Χρώματα και αρώματα που αποτυπώνονται στη μνήμη των αγαπημένων σας μέσα από την καλλιτεχνική χροιά που δίνουμε στην ιδιαίτερη αυτή η μέρα της βάπτισης του παιδιού σας. Σχεδιάζουμε κάθε βήμα με φαντασία και υλοποιούμε κάθε σας σκέψη. Η κάθε λεπτομέρεια έχει αξία για εμάς για αυτό φροντίζουμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητα υπηρεσίες που θα ταξιδέψουν την οικογένεια και τους αγαπημένους σας σε όποια εποχή και χώρα επιθυμείτε.

Η ομάδα της 2 Chefs Gastronomy Catering γνωρίζοντας βιωματικά την σημασία αυτής της οικογενειακής γιορτής είναι η κατάλληλη, ώστε να εκπροσωπήσει τις ιδέες σας και με ενσυναίσθηση να σας οδηγήσει στην πραγματοποίηση τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ας σχεδιασουμε το event σας!

    Η υψηλή γαστρονομία και αισθητική, το πλούσια καταρτισμένο προσωπικό μας και το ανθρώπινο όραμα, προδίδουν κάθε φορά πως δικαίως έχουμε μετατρέψει την αγάπη για την δουλειά μας, σε σχέση ζωής!